Zorg voor lammetjes tijdens het werken op een Nederlandse boerderij

Ben je naar Nederland gekomen voor een beter leven en zoek je nu nog een leuke baan? Dit is je kans om werk te vinden op een boerderij. In 2 tot 8 weken ben jij verantwoordelijk voor het opvoeden van allerlei lammeren. Net zolang totdat de dieren groot genoeg zijn om melk te geven. Liever een andere functie als medewerker in de melkveehouderij? Bij een specialist als Sterwerk kan het allemaal. Geïnteresseerd geraakt? Stuur dan je gegevens, cv en motivatie naar deze specialist, dan neemt deze zo snel mogelijk contact met je op.

Wat moet je allemaal kunnen als medewerker in de melkveehouderij?

Een medewerker in de melkveehouderij moet het leuk vinden om met dieren te werken. Melk van dieren als schapen en geiten wordt gebruikt voor het maken van kaas en andere melkproducten. Als medewerker in de melkveehouderij is het aan jou de taak om de dieren op de best mogelijke manier te melken. Om als Poolse werknemer te werken op een Nederlandse boerderij heb je hier echter wel al wat ervaring voor nodig. Een specialist als Sterwerk helpt je bij het vinden van een baan op zo’n boerderij. Door het uitgebreide netwerk en het goed kunnen inschatten van wat jij kunt, weet je zeker dat je met deze specialist een geschikte baan vindt.

Als Poolse werknemer werken op een Nederlandse boerderij

Heb je je gevestigd in Nederland, maar ben je nog op zoek naar een baan? Of kom je binnenkort naar Nederland en wil je meteen aan het werk? Schakel dan de hulp in van een specialist als Sterwerk. Deze heeft precies de juiste kennis om de juiste Nederlandse boerderij te vinden, waar jij kunt werken. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als medewerker in de melkveehouderij. Jij bent dan verantwoordelijk voor het melken van koeien, schapen of geiten. De melk wordt daarna verwerkt in allerlei producten, zoals kaas en boter. Liever met lammeren werken? Ga dan aan de slag als lammerverzorger. Je bent dan 2 tot 8 weken verantwoordelijk voor het opvoeden van de lammeren.