Adikit
Image default
Beauty and Personal Care

Alles wat je wilt weten over fruitige e-liquids

 

Roken wordt al jaren als ‘normaal’ gezien in onze samenleving. Sigaretten zijn dan ook overal te koop. Dit is een ander verhaal bij e-sigaretten. Als je sigaretten rookt, dan ga ja naar de infobalie van de supermarkt bij jou in de buurt. Als je gebruikmaakt van e-sigaretten, komt er meer aan te pas. Je moet namelijk eerst een e-sigaret aanschaffen en daarvoor heb je ook e-liquids nodig. Daar moet je dus iets meer je best voor doen. Deze liquids zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Wil jij meer weten over deze voor sommige onbekende e-liquids en weten hoe het nou precies zit met de wetgeving rondom e-sigaret gebruik? Lees dan vooral verder.

Hoe zit het met de regelgeving rondom fruitige e-liquids?

Fruitige e-liquids zijn net zo lang al verkrijgbaar als de e-sigaret op de markt is, maar er is wel steeds meer roering rondom deze exotische vloeistoffen. Over tabak in op zich worden al jaren discussies gevoerd. Het is dan ook een thema dat al langere tijd onder vuur ligt door het schadelijke effect dat het op gezondheid heeft. In tabak zitten verschillende stoffen die verslavend zijn en niet goed zijn voor het menselijk lichaam. Vooral de longen krijgen het door het roken van tabak zwaar te verduren. Daarom probeert de overheid al jaren wetten aan te passen om het de roker wat moeilijker te maken.

Tot nu toe ontsprongen e-smokers de dans, want de regelgeving voor sigaretten is vaak niet van toepassing op e-sigaretten. Toch lijkt het er nu op dat e-smokers binnenkort ook aangepakt worden. De staatssecretaris van Volksgezondheid Paul Blokhuis verbood dit jaar, het gebruik van e-smokers in horecagelegenheden. Toch wil hij verder gaan en heeft hij een motie ingediend die ervoor moet zorgen dat de verkoop van fruitige e-liquids straks niet legaal is. Volgens Blokhuis zijn de namen van de fruitige e-liquids te verleidelijk voor jongeren.

Van de sigaret naar de E-sigaret

E-smoken is voor veel ex-rokers een manier om van de ‘gewone’ sigaret af te komen. Toch is niet iedereen is het ermee eens dat de e-sigaret als een tussenstap wordt gezien in de richting van stoppen met roken. De meningen zijn verdeeld.

E-liquids bestellen

Maak je gebruik van een e-sigaret en ben je op zoek naar e-liquids? Een goede verkoper die E-liquids levert, is bijvoorbeeld Eliquidmania. Als je meer wilt weten over e-liquids, dan kun je telefonisch contact zoeken met de klantenservice van deze partij.