Adikit
Business

Borstverkleining

Vele vrouwen kiezen voor een borstverkleining doordat zij last hebben van verschillende fysieke klachten die grote borsten met zich mee brengen. Zo hebben zij vaak veel last van nek- en rugpijn en het kan zo erg worden dat zij besluiten tot een borstverkleining. Een borstvergroting kan op verschillende manieren uitgevoerd worden wanneer iemand hier toe besluiten, maar voor een borstverkleining zijn er slechts twee verschillende opties. De eerste optie is een borstverkleining doormiddel van liposuctie en de tweede optie is een operatieve borstverkleining. In dit artikel zullen beide opties besproken worden.

 

In een aantal gevallen kan je kiezen voor een borstverkleining door middel van liposuctie. Het fijne aan deze ingreep is dat er weinig littekens zullen achterblijven en de hersteltijd is veel korter dan een operatieve borstverkleining. De nadelen zijn echter wel dat de liposuctie alleen kan worden uitgevoerd bij vrouwen met overmatig vetweefsel in de borsten. Het borstklierweefsel kan bijvoorbeeld alleen verwijderd worden door middel van een operatie. Het nadeel van de liposuctie is dat de borsten hier wel slapper van zullen worden doordat er geen huid zal worden verwijderd tijdens deze ingreep.

 

Een operatieve borstvergroting wordt dan ook veel vaker gebruikt en is ook veel vaker mogelijk voor vrouwen. Het is een operatie die plaatsvindt onder narcose en het zal ongeveer twee uur gaan duren. De borsten zullen kleiner gemaakt worden door het klierweefsel uit de borst te verwijderden. De huid wordt ook verwijderd en daarnaast krijgen de tepels een nieuwe plek, wat meer past bij de nieuwe grootte van de borsten. Het verwijderen van het klierweefsel zal gebeuren door een snee aan de onderkant van de borsten te maken. Wanneer je nadenkt over een borstverkleining, kun je advies vragen bij de plastische chirurg. Zij hebben hier veel verstand over en kunnen ook andere ingrepen uitvoeren zoals een ooglidcorrectie herstel.

http://faceland.nl