Adikit
Image default
Tourism

Camperplaatsen in Twente

Vakantie draait om maar één ding. Vrijheid.

Even tijd voor jezelf en je geliefden. Alleen maar de dingen doen waar je blij van wordt. Geen gedoe aan je hoofd, je zit nergens aan vast. Je maakt ’s avonds een plan en de dag erna voer je dat uit. Of niet, natuurlijk. Want misschien veranderen je plannen wel.

Op vakantie met de camper is maximale vrijheid. Waar je ook gaat, je neemt jouw huisje op wielen gewoon met je mee. Zo heb je altijd alles bij de hand en kun je gaan en staan hoe je maar wilt. Bevalt het uitzicht je niet? Morgen heb je een andere achtertuin. Heb je de omgeving verkend? Dan trek je verder. En als een plekje je hart heeft gestolen, blijf je lekker staan.

Vakantie vieren met de camper was voorheen alleen mogelijk voor een select groepje. Maar nu je ook (online) campers kunt huren, kan eigenlijk iedereen met de camper op pad.

Wanneer je in Nederland op rondreis gaat, ben je jammer genoeg) nog wel gebonden aan wat regels. Je kunt je camper in ons land (helaas) niet zomaar overal neerzetten. Het is belangrijk te weten waar camperplaatsen te vinden zijn.

De regio Twente is een geweldige plek om je vakantie of een korte break door te brengen. Je kunt hier eindeloos fietsen en wandelen, heerlijk eten en van alles beleven. En…het wemelt van de camperplaatsen in Twente.

Op www.visittwente.nl is alles te vinden wat je nodig hebt wanneer je onze regio komt verkennen. Alle attracties, bezienswaardigheden en “geheimtipps” hebben we op onze site opgenomen. En omdat we ook jou en je camper graag verwelkomen, hebben we ook een mooi overzicht van de betere camperplaatsen in Twente gemaakt.

Wil je een rondreis door de regio maken? Of wil je liever de hele tijd op één plek blijven staan? In Twente doen we niet moeilijk, we maken geen onderscheid. Bij ons is iedereen gelijk.

Elke camper is dan ook van harte welkom, of je nu komt in een oude VW-bus of een hypermoderne camper die meer kost dan een klein huis?. Dus ook jij kunt terecht op de vele camperplaatsen die in Twente te vinden zijn.