Adikit
Image default
Auto

De beschikbaarheid van holoride

Vanaf juni zijn tal van Audi-modellen – de A4, A5, A6, A7, A8, Q5, Q7, Q8, e-tron en e-tron GT – in heel Europa, Canada, de VS, Japan en China geschikt om holoride te ‘draaien’, dankzij de derde generatie van het modulaire infotainmentsysteem MIB 3 voorzien van de allernieuwste software. De beschikbaarheid van holoride, dat als eerste in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de VS leverbaar wordt, verschilt daarbij per markt. 

holoride

holoride werd afgelopen week gepresenteerd tijdens het South by Southwest® (SXSW) muziek-, film- en techfestival in Austin (Texas), waar bezoekers de nieuwe technologie zelf konden ervaren op de achterbank van diverse elektrische Audi’s. Eerder won holoride al de prestigieuze SXSW Pitch 2021 onderscheiding in de categorie ‘Entertainment, Gaming & Content’ evenals de ‘Best in Show’ award.

Premium Private Lease Merken

Private Lease is een abonnementsvorm met een vast maandtarief, all-in. Hiermee rijdt u, zonder omkijken, in een gloednieuwe auto. En mocht u dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kunt u rekenen op pechhulp.

De kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen voor eigen rekening. Daarnaast zijn er een aantal aanvullende diensten die niet standaard bij de prijs zijn inbegrepen, maar die wel aangeschaft kunnen worden. Bijvoorbeeld winterbanden. Indien gewenst, dan zijn deze op te nemen in de leaseovereenkomst. Via Private Lease rijdt u veilig, verantwoord en vertrouwd in een nieuwe auto. Met eerlijke voorwaarden en een bescherming tegen te hoge financiële lasten.

Populaire premium merken om te leasen:

Allemaal merken die door de hoge kwaliteit niet goedkoop zijn om te kopen. Dat geldt niet alleen voor een nieuwe, ook een occasion kan nog stevig aan de prijs zijn. Leaseauto.nl heeft van alle merken verschillende scherp geprijsde modellen in de aanbieding om te privé te leasen.

U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar. Bovendien zitten vrijwel alle autokosten inbegrepen bij het maandbedrag. Kiest u voor Private Lease dan, gaat u geheel zorgeloos rijden in de auto van uw dromen. Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs en toestemming van de contractant mag in de auto rijden.

Bijtelling is alleen van toepassing wanneer een werkgever een auto beschikbaar stelt en hiervoor de kosten op zich neemt. Omdat een Private Lease overeenkomst als privé persoon wordt afgesloten en deze privé persoon zelf de leasekosten gaat betalen, is er dus geen sprake van bijtelling.

Bij het BKR worden alle particuliere kredieten hoger dan € 250,- en met een minimale looptijd van één maand geregistreerd. Ondanks dat een Private Lease overeenkomst geen krediet is, wordt ook een Private Lease product geregistreerd bij het BKR onder een aangepaste code. De Private Lease overeenkomst wordt geregistreerd in het CKI-register (Centraal Krediet Informatiesysteem) van het BKR te Tiel.