Adikit
Travel

Een prachtige dag

Stel je eens voor…  je wordt wakker door de zonnestralen die via een kiertje in het gordijn naar binnen schijnen. Naast je ligt je partner. Je ligt nog even te doezelen. Na een tijdje wordt je partner wakker. Jullie begroeten elkaar op deze nieuwe dag met een knuffel en een zoen. Je neemt alle tijd om op te staan. Omdat jij de eerste bent die uit bed komt, zet je een pot koffie. De geur van het aroma verspreidt zich door de ruimte als je twee mokken inschenkt. Als je je partner er een aanbiedt, wordt je bedankt met een brede glimlach en stralende ogen.

Je stapt naar buiten en kijkt om je heen. Het is een prachtige dag en je ziet hoe de wereld om je heen wakker wordt. In de verte staan koeien in flarden van de ochtendmist, de vogels beginnen te zingen. En je weet: vandaag hoef ik niets, maar kan van alles.

Klinkt goed, nietwaar? Een week vol dagen zoals deze ligt binnen handbereik. In Overijssel, om precies te zijn. De provincie Overijssel is de perfecte plek voor een vakantie. De uitgestrekte heidevelden en de grote bossen nodigen uit tot een fiets- of wandeltocht. Het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug nodigt je uit om op ontdekking te gaan. En dan zijn er nog de vele historische steden en dorpjes.

Een verblijf in deze omgeving vraagt iets speciaals. Daarom is glamping in Overijssel de ideale manier om vakantie te vieren. Glamping, oftewel glamorous camping, staat voor luxe en comfort, in combinatie met de echte natuurbeleving. Je verblijft in een tent of lodge, die helemaal is ingericht met alles wat je nodig hebt. Natuurlijk, de inrichting is meer basic dan je thuis misschien gewend bent. Maar daardoor ontdek je dat je eigenlijk veel minder nodig hebt dan je zou denken.

Immers, zolang jullie samen zijn en leuke dingen kunnen ontdekken, lacht het leven je toe.

Dat is het effect van Glamping in Overijssel. Kijk op www.glampings.com en ontdek dat er ook voor jullie een perfecte bestemming is voor een vakantie in eigen land.

https://www.glampings.com