Adikit
Travel

Heerlijk genieten van je vakantiehuis in Twente

Betrap jij jezelf er ook wel eens op dat je op het werk uit het raam zit te staren, terwijl je wegdroomt over een mooie plek waar je lekker jezelf kunt zijn? Dat je er naar verlangt om even te ontsnappen aan alle drukte, stress en gezeur en je weer op te laden? Misschien heb je weleens gefantaseerd over een vakantiehuis in Toscane of Zuid-Frankrijk.

Mensen die de stap hebben gezet, vertellen dat de praktijk iets minder mooi is dan ze zich hadden voorgesteld: “het bezit van de zaak, is het eind van het vermaak”, citeren ze. Ze vertellen dat ze zich verplicht voelen om meerdere malen per jaar naar hun vakantiehuis te reizen. Daar aangekomen zit relaxen er niet in, want het houtwerk moet geschilderd worden, de tuin moet worden onderhouden en alles moet worden schoongemaakt.

Nee, als je écht wilt genieten van een vakantiehuis, is het slimmer om een ander het werk te laten doen, zodat je zelf maximaal kunt genieten. Dus waarom zou je geen vakantiehuisje huren? Dan heb je ook nog eens het voordeel dat je nergens aan vast zit en je elke keer opnieuw kunt besluiten of je een andere bestemming uitzoekt, of terug gaat naar waar je de vorige keer geweest bent.

Een plek waar je geheid nog een keer naar terugkomt is Twente. Deze streek in Overijssel is perfect voor een korte escape. Om te beginnen is het vlakbij. Je bent er al met een paar uurtjes in de auto. Maar Twente is wel een wereld van verschil met wat je gewend bent: rust, ruimte, natuur en natuurlijk de gastvrijheid waar de Tukker zo bekend om staat (naast zijn trots op de regio).

Twente is populair. Het aanbod aan vakantiehuisjes in deze regio in Overijssel is daarom erg uitgebreid. Neem het vakantiepark ’n Kaps in Tubbergen. Op dit park kun je terecht op de camping, in trekkershutten, maar ook voor mooie vakantiehuizen. Je vindt hier een vakantiehuis voor vier tot 23 personen. Alle vakantiehuizen zijn modern, ruim en goed onderhouden.  Alle huizen zijn vrijstaand, waardoor je voldoende privacy hebt. Ook heb je veel ruimte rondom het huis waardoor de kinderen heerlijk vrij kunnen spelen.

Ook de omgeving is het verkennen waard, met vele kastelen, monumentale molens, natuurgebieden en leuke en spannende activiteiten. Met een vakantiehuisje in Tubbergen zit je midden in een omgeving waar rust, ruimte en reuring samenkomen.

Dus, stop met dromen! Boek vandaag nog jouw vakantiehuis in Twente!

https://kapshoeve.nl/vakantiehuis-twente