Adikit
Image default
Offers

Het huren van een vrachtwagen

Gaat u binnenkort verhuizen, of is er iemand in uw omgeving die binnenkort gaat verhuizen? Dan moeten er veel spullen verplaatst worden van de ene locatie naar de andere locatie. Met een personenauto gaat dit erg lastig, omdat deze niet veel ruimte heeft, en al helemaal niet voor meubels. Het gebruiken van een vrachtwagen of busje lijkt dan de beste oplossing, echter is dit zeker niet goedkoop. Bij Bultman bent u dan aan het juiste adres! Zij verhuren verschillende busje en vrachtwagens. Bij een verhuizing komt een vrachtwagen goed van pas. Wel moet u erop letten dat u het juiste rijbewijs in uw bezit heeft. U heeft namelijk een C rijbewijs of een Code 95 nodig om een vrachtwagen te mogen besturen. Wilt u meer informatie over een vrachtwagen huren bij Bultman? Lees dan snel verder!

Het aanbod van vrachtwagens

U kunt verschillende vrachtwagens huren bij Bultman. Op deze manier vindt u altijd een vrachtwagen die past bij uw klus. Wanneer u kijkt op de website van Bultman, ziet u dat er drie verschillende vrachtwagens te huur zijn. Bij elk van deze vrachtwagens staat een lijst met specificaties en eigenschappen. Wanneer u er uit bent welke vrachtwagen u nodig heeft, is het tijd om deze op te halen. Dit kan bij drie verschillende vestigingen: Apeldoorn, Deventer en Harderwijk. Wilt u de vrachtwagen voor een langere tijd huren dan één dag? Bij Bultman kunt u hem ook huren voor een week. Daarnaast krijgt u bij deze partij uw eerste 100 kilometers gratis, waarna u €0,22 per kilometer moet betalen. 

 

Eenvoudig uw vrachtwagen huren bij Bultman

Het huren van een vrachtwagen kan erg eenvoudig bij Bultman. Kies de geschikte vrachtwagen op de website van deze partij, en haal deze op bij een door u gekozen vestiging. Na gebruik kunt u deze vrachtwagen weer inleveren bij deze vestiging. Is er nog iets niet duidelijk over de manier van het bestellen? Kijk dan op de website van Bultman, of contacteer de klantenservice. Zij helpen u graag verder met uw vraag! Heeft u advies nodig? De klantenservice voorziet u ook graag van advies, zodat u met de juiste vrachtwagen thuis komt!

 

https://www.bultman.nl/