Adikit
Image default
Internet

Hoe EPUB online naar PDF te converteren: 4 sites

Vandaag gaan we de 4 beste sites bekijken om EPUB-bestanden online en gratis naar PDF te converteren. Dus elke keer dat u EPUB naar PDF moet converteren, kunt u er zeker van zijn dat u dit kunt doen door uw browser te openen en zonder dat u software hoeft te downloaden of te installeren. Sommige van deze portals kunnen ook EPUB-bestanden naar andere indelingen converteren, niet alleen naar PDF, terwijl op sommige sites u ook meerdere conversies kunt uitvoeren. Maar laten we eens kijken wat deze 4 platforms zijn.

1. AnyPDF

Als je in het verleden al enkele van onze handleidingen hebt gelezen, zou AnyPDF je niet als nieuw moeten in de oren klinken: verschillende keren hebben we geschreven over het grote potentieel van deze portal, waarmee je naast de vele opties ook EPUB-bestanden naar PDF kunt converteren online en gratis. En dan zit AnyPDF vol met vele interessante opties: het stelt je bijvoorbeeld in staat om tot 60 EPUB-bestanden per uur te converteren, en om het paginabereik in te stellen voor elk afzonderlijk EPUB-bestand dat je besluit te converteren naar PDF. Bovendien kunt u ook alle geconverteerde EPUB’s samenvoegen tot één PDF-bestand. Ten slotte kunt u zelfs wachtwoorden toevoegen om uw uitgaande pdf’s en andere goodies zoals voetteksten te beschermen. U moet echter een maximale grootte van 50 MB respecteren.

2. Zamzar

De tweede site die EPUB-bestanden online en gratis naar PDF converteert, die we vandaag zullen zien, is Zamzar: een platform van hoge kwaliteit, waarmee je slechts één EPUB tegelijk kunt converteren, maar met verschillende pijlen in de boog. En daarom is het een van onze favoriete sites: Zamzar stelt je in staat om EPUB-bestanden van elke grootte te uploaden, zonder enige inzet in MB te importeren. Dus als u een enorm EPUB-bestand naar PDF moet converteren, kunt u dit dankzij deze site doen zonder gewond te raken. Nadat u uw bestand heeft geüpload en de conversiebewerkingen heeft gestart, wacht u een paar seconden en klikt u vervolgens op de link die het platform u zal bieden.

3. AnyConv

AnyConv is een uitstekend alternatief voor de sites voor het converteren van EPUB naar PDF die we eerder hebben gezien: het is inderdaad niets minder dan een fantastisch alternatief. Waarom zeggen we dit? Omdat AnyConv u in staat stelt om maximaal 60 bestanden tegelijk te uploaden en deze in realtime automatisch te converteren. En zodra de site uw bestanden heeft geconverteerd, kunt u er zelfs een voorbeeld van bekijken. Vervolgens kunt u alle pdf-bestanden tegelijk downloaden in een ZIP-bestand of afzonderlijk, naar keuze.

4. OnlineConvert.com

OnlineConvert.com wordt ook gebruikt voor onze gidsen: dit platform is in feite een soort universele converter waarmee u elk type bestand, tekst, afbeelding, audio, video enzovoort kunt converteren. En het is natuurlijk ook in staat om EPUB-bestanden naar PDF te converteren, ook via cloudplatforms zoals DropBox en Google Drive. Het gebruik ervan is heel eenvoudig: u hoeft alleen maar het bestand te laden, het outputformaat te bepalen en op «Converteren» te klikken. De interface is in feite heel eenvoudig en onmiddellijk, maar u kunt pdf-bestanden tot 100 MB uploaden.

Related Posts

Verhuizen van domein

What is Software Asset Management (SAM)?

How to manually install an SSL certificate in cPanel for HTTPS