Adikit
Image default
Internet

Hoe EPUB online naar PDF te converteren: 4 sites

Vandaag gaan we de 4 beste sites bekijken om EPUB-bestanden online en gratis naar PDF te converteren. Dus elke keer dat u EPUB naar PDF moet converteren, kunt u er zeker van zijn dat u dit kunt doen door uw browser te openen en zonder dat u software hoeft te downloaden of te installeren. Sommige van deze portals kunnen ook EPUB-bestanden naar andere indelingen converteren, niet alleen naar PDF, terwijl op sommige sites u ook meerdere conversies kunt uitvoeren. Maar laten we eens kijken wat deze 4 platforms zijn.

1. AnyPDF

Als je in het verleden al enkele van onze handleidingen hebt gelezen, zou AnyPDF je niet als nieuw moeten in de oren klinken: verschillende keren hebben we geschreven over het grote potentieel van deze portal, waarmee je naast de vele opties ook EPUB-bestanden naar PDF kunt converteren online en gratis. En dan zit AnyPDF vol met vele interessante opties: het stelt je bijvoorbeeld in staat om tot 60 EPUB-bestanden per uur te converteren, en om het paginabereik in te stellen voor elk afzonderlijk EPUB-bestand dat je besluit te converteren naar PDF. Bovendien kunt u ook alle geconverteerde EPUB’s samenvoegen tot één PDF-bestand. Ten slotte kunt u zelfs wachtwoorden toevoegen om uw uitgaande pdf’s en andere goodies zoals voetteksten te beschermen. U moet echter een maximale grootte van 50 MB respecteren.

2. Zamzar

De tweede site die EPUB-bestanden online en gratis naar PDF converteert, die we vandaag zullen zien, is Zamzar: een platform van hoge kwaliteit, waarmee je slechts één EPUB tegelijk kunt converteren, maar met verschillende pijlen in de boog. En daarom is het een van onze favoriete sites: Zamzar stelt je in staat om EPUB-bestanden van elke grootte te uploaden, zonder enige inzet in MB te importeren. Dus als u een enorm EPUB-bestand naar PDF moet converteren, kunt u dit dankzij deze site doen zonder gewond te raken. Nadat u uw bestand heeft geüpload en de conversiebewerkingen heeft gestart, wacht u een paar seconden en klikt u vervolgens op de link die het platform u zal bieden.

3. AnyConv

AnyConv is een uitstekend alternatief voor de sites voor het converteren van EPUB naar PDF die we eerder hebben gezien: het is inderdaad niets minder dan een fantastisch alternatief. Waarom zeggen we dit? Omdat AnyConv u in staat stelt om maximaal 60 bestanden tegelijk te uploaden en deze in realtime automatisch te converteren. En zodra de site uw bestanden heeft geconverteerd, kunt u er zelfs een voorbeeld van bekijken. Vervolgens kunt u alle pdf-bestanden tegelijk downloaden in een ZIP-bestand of afzonderlijk, naar keuze.

4. OnlineConvert.com

OnlineConvert.com wordt ook gebruikt voor onze gidsen: dit platform is in feite een soort universele converter waarmee u elk type bestand, tekst, afbeelding, audio, video enzovoort kunt converteren. En het is natuurlijk ook in staat om EPUB-bestanden naar PDF te converteren, ook via cloudplatforms zoals DropBox en Google Drive. Het gebruik ervan is heel eenvoudig: u hoeft alleen maar het bestand te laden, het outputformaat te bepalen en op «Converteren» te klikken. De interface is in feite heel eenvoudig en onmiddellijk, maar u kunt pdf-bestanden tot 100 MB uploaden.

Related Posts

What is Software Asset Management (SAM)?

Wie kann man Instagram Stories sehen und herunterladen?

How to manually install an SSL certificate in cPanel for HTTPS