Adikit
Image default
Marketing

Hoe SEO optimalisatie mijn bedrijf gered heeft

Hoe SEO optimalisatie mijn bedrijf gered heeft

Het is voor elk bedrijf onwijs lastig om de grootste verantwoordelijkheid overeind te houden richting de aandeelhouders, het bestaan van het bedrijf. Elk bedrijf heeft als primaire verantwoordelijkheid om overeind te blijven en dat is altijd lastig, ook voor een aantal jaar geleden. In deze tekst ga ik mijn verhaal vertellen over hoe mijn bedrijf de afgrond inzakte en hoe SEO optimalisatie mijn bedrijf gered heeft. Als je ook een ondernemer met problemen bent raad ik je zeker aan om deze tekst te lezen omdat het een advies kan bevatten die jouw bedrijf ook kan gaan redden in de nabije toekomst of in de verre toekomst.

Hoe mijn bedrijf de afgrond inzakte

Het bedrijf dat origineel van mijn voorouder was, is dus al generaties lang in de familie. Het is een saaie business dus ik zal je niet vervelen met de details maar het gaat erom dat het een oud bedrijf is. Binnen het bedrijf was er ook niet veel veranderd, alles werd nog op de oude manier gedaan ook het adverteren. Dat was onze grote fout want door het feit dat wij geen website of sociale media hadden, konden onze rivalen een grote doelgroep benaderen die wij nog nooit gezien hadden. Bij de tijd dat wij wel een sociale media kregen liepen we al ver achter onze rivalen.

Hoe SEO optimalisatie mijn bedrijf gered heeft

We besloten dus om uiteindelijk alsnog een website te maken op Google en we moesten een inhaalrace gaan maken tegenover onze rivalen. Daarom besloten we dat we echt moesten investeren in de online wereld en daarom besloten we SEO optimalisatie te kopen. Dit gaf onze website echt de optater die het nodig had en de klanten rolden binnen. Het was echt geweldig om te zien hoe een website je bedrijf weer tot leven kan inblazen. Ik zou dit zeker aan iedereen aanraden die ook met dit soort zelfde problemen zit.

 

 

 

 

 

 

 

https://socialroad.nl