Adikit
Architecture

Kantoor te huur bij SKEPP

Op zoek naar werkruimte in Brussel, Antwerpen of Gent? Weet dan goed naar welke soort kantoorruimte je op zoek bent. Aan welke voorwaarden moet de ruimte zeker voldoen? En misschien minstens zo belangrijk, wat is je budget voor de kantoorruimte? Een goede manier om precies het kantoor te huren dat je vooraf voor ogen hebt, is door de opties stap voor stap te categoriseren. Bij SKEPP zijn deze wensen en eisen daarom alvast overzichtelijk weergegeven. Het enige dat jij hoeft te doen, is te bedenken waaraan jouw nieuwe kantoor moet voldoen. We zetten verschillende mogelijkheden even voor je op een rij. Natuurlijk bekijken we eerst waar je straks dagelijks aan het werk wilt. Rijd je het liefst iedere werkdag naar Brussel, zit jij beter op je plek in Antwerpen of wellicht is Mechelen de stad waar jij een kantoorpand zoekt. Ook in Hasselt en Leuven is er aanbod van diverse kantoorruimten. In Mechelen zijn er op dit moment bijvoorbeeld maar liefst 12 kantoren ter beschikking. In welk stadsdeel zoek je jouw nieuwe kantoor? Selecteer dit gemakkelijk. Welke oppervlakte moet het minstens omvatten? En waar moet de locatie vervolgens voor jou aan voldoen? Is voldoende parkeerruimte van belang, moet er een vergaderplek aanwezig zijn of is rolstoeltoegankelijkheid belangrijk? Wil je graag een sociaal hart in het pand, zodat je andere ondernemers kunt spreken bij de koffieautomaat? De keuzemogelijkheden zijn eindeloos. Waar je ook kantoor wilt houden en naar welk soort kantoor je ook op zoek bent, het is aan te raden om het aanbod van SKEPP kantoor te huur te bekijken.

De voordelen van SKEPP

Naast een groot aanbod kantoren van SKEPP in diverse steden, krijg je hier ook alle gelegenheid om goed na te gaan of dit kantoor bij je past. Je kunt namelijk op basis van kwalitatieve foto’s, video’s en 3D virtuele tours een erg goed inzicht van de beschikbare kantoren. Het lijkt alsof je er al zelf rondloopt! Op die manier krijg je een realistisch beeld van de beschikbare ruimte en kun je stiekem al over de inrichting nadenken. Natuurlijk kun je hierna via SKEPP een afspraak maken om een bezichtiging te plannen. Dit kan gewoon online, door zelf een rondleiding in de agenda te zetten. Kijken is altijd vrijblijvend, de experts van SKEPP voorzien je graag van advies. Ook over de inrichting! Zo weet je zeker dat je het maximale uit jouw nieuwe kantoorruimte haalt.

Vragen of aanvullende informatie?

Het huren van een kantoor is een hele investering. Wij kunnen ons voorstellen dat je graag nog vrijblijvend vragen wilt stellen of graag aanvullende informatie ontvangt. Hiervoor kun je terecht bij de medewerkers van SKEPP. Zij kennen het actuele aanbod op hun duimpje en kunnen precies vertellen welke mogelijkheden er op dit moment zijn. Via het nummer 03278481091 zijn deze experts op werkdagen zelfs tot 21 uur bereikbaar. Zo kun je ook na je werk gerust nog even bellen. Liever per mail? Stel je vraag via info@skepp.nl of laat je gegevens achter op de website.

https://skepp.com/be/