Adikit
Image default
Tourism

Met de wc-rol onder de arm, of liever campings met privé sanitair?

Denk eens terug aan de kampeervakanties van vroeger? Leuk waren ze, hé? De hele dag heerlijk buiten op avontuur. Alleen zo jammer dat het sanitair ook een avontuur was. Om te douchen moest je vaak lang wachten, en een muntje gaf altijd nét te weinig warm water. Dus je eindigde altijd, letterlijk, met een koude douche.

En dan de wc’s! Soms had je geluk en had je camping gewoon sanitair, en niet zo’n Frans hurktoilet. Maar als je moest, was het toch altijd wat gênant. Daar liep je dan, met je wc-rol in de ene hand, en een boekje in het andere. Vaak waren die gedeelde wc’s ook wat smerig. En iedereen luisterde mee terwijl je op de wc zat…

Nee, dat was niet zo relaxt. Er zijn zelfs mensen die om die reden hebben gezworen nooit meer te kamperen.

Misschien is het voor die mensen goed om hun besluit eens te heroverwegen. Want kamperen is tegenwoordig een stuk luxer dan vroeger. Veel campings bieden hun gasten namelijk privé sanitair en zelfs safaritenten met privé sanitair. Ook in Overijssel biedt een groot aantal campings privé sanitair. De vraag is alleen: welke campings?

Het is best een hoop werk om elke camping die je leuk lijkt op te bellen om te vragen of ze ook plaatsen met privé sanitair bieden. Bij visitoost.nl kun je jezelf die moeite besparen. Want we hebben alle campings met privé sanitair overzichtelijk bij elkaar gezet. Op deze pagina zie je in één oogopslag waar je in alle privacy naar het toilet en onder de douche kunt. Wel zo comfortabel.

En wanneer je privé sanitair hebt, weet je ook dat de hygiëne gewaarborgd is. Dat is erg belangrijk, helemaal nu.

Overigens kun je op onze site ook andere selectiecriteria gebruiken om alleen die campings en natuurcampings uit te zoeken die passen bij jouw wensenlijstje. Omdat we alleen het beste van het beste op onze site accepteren, weet je dat je altijd een camping vindt waar je zorgeloos kunt kamperen.

Zoek je campings met privé sanitair, of campings die aan andere eisen moeten voldoen? Dan zoek je snel en makkelijk op visitoost.nl.