Adikit
Image default
Education

Met deze raamdecoratie bespaar je een hoop geld!

Rijzen je energiekosten de pan uit in de zomer, als de zon op volle toeren lijkt te draaien? Of kijk je met afschuw naar je rekening in de winter, wanneer bitterkoude temperaturen je oven op alle uren van de dag en de nacht aan het zoemen houden? Welke eisen je plaatselijke klimaat ook stelt aan de koel- en verwarmingssystemen van je huis, een slimme keuze voor raambekleding kan je helpen je energierekeningen te verlagen door de warmteoverdracht door het raam tegen te houden.

Bovendien kun je de energiebesparende voordelen krijgen die je zoekt zonder de aantrekkingskracht op te offeren die ook zo belangrijk is. Hier zijn drie raamdecoraties die je interieur de juiste toets kunnen geven en je tegelijk helpen je energierekeningen te verlagen: 

Honingraat plisségordijnen

Plisségordijnen leveren superieure thermische prestaties door hun geplooide ontwerp, dat cellen creëert die lucht insluiten om de energie-efficiëntie te maximaliseren. Honingraat plisségordijnen zijn verkrijgbaar in een praktisch eindeloze reeks kleuren en stoffen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor elke kamer in je huis.

Gordijnen

Gordijnen zijn een andere goede keuze om energie te besparen, mits je vrij dikke stof kiest of gordijnen met een plastic voering kiest. De isolatievoordelen die gordijnen opleveren hangen af van hoe goed ze je ramen bedekken als ze gesloten zijn, dus je laat je gordijnen het best installeren door vaklui die voor een perfecte pasvorm zorgen.

Vouwgordijnen

Met de juiste vouwgordijnen creëer jij een goede laag over je raam. De vouwgordijnen zorgen dan als een soort van muur tussen je raam en je kamer waardoor er geen warme of koude lucht naar binnen of naar buiten kan komen. Hierdoor hoeft je verwarming of airconditioning niet op volle toeren te draaien de hele dag en zijn jij en je energierekeningen een stuk blijer aan het einde van de maand!

https://www.raamdecoratie.com