Adikit
Image default
Management

New trending business ideas

 

Nieuwe trending business ideas

 

Persoonlijke diensten

Betaling van rekeningen

U vindt betalingsfaciliteiten voor rekeningen in winkelcentra, buurtwinkels en commerciële gebouwen, onder anderen. Factuur betaal centra zoals Western Union & Bayad Center bieden ook andere diensten aan zoals geld overmaken, e-loaden, geld wisselen en vliegtickets kopen.

 

Misschien heeft u wel eens lange rijen gezien bij verschillende betalingscentra en dacht u dat het een goede business was om in te investeren. De geschatte totale franchise-investering voor een van de populairdere betalingscentra in het land is Php 475.000.

 

Dit bedrag omvat echter niet de kosten voor apparatuur en renovatie van het terrein. Een rendement op de investering is gegarandeerd binnen 2 jaar.

 

Professioneel organiseren

Houdt u van schoonmaken en het organiseren van uw huis? Waarom maakt u hier dan geen bedrijf van? Net als Marie Kondo kunt u een fortuin verdienen met deze vaardigheid. 

 

Het is belangrijk voor mensen om op een plaats te zijn waar alles georganiseerd is. Dit geldt vooral voor kantoren, keukens en slaapkamers.

 

Professional Organizing is een persoonlijke service die schoonmaken en opruimen omvat. Het kan een enorme hulp zijn voor bedrijven en particulieren die niet de tijd hebben om hun ruimte te organiseren.

 

Computer reparatie diensten

Als u vertrouwd bent met computers en u verdiept in het bouwen ervan, hebt u waarschijnlijk ook een goede hoeveelheid kennis en ervaring in het repareren ervan. Een computercrash of -storing is onvermijdelijk, en mensen zullen bereid zijn u te betalen om hun geliefde werkpaarden weer aan de praat te krijgen.

 

Muntenwasserij

In 2017 realiseerde ik me dat er in totaal 5 muntwasserijen in onze omgeving waren. Waarom zijn ze populair?

 

Het antwoord: gemak. Ik persoonlijk vind het onmisbaar omdat het bespaart op tijd (want je kunt je was dezelfde dag nog laten doen) en moeite versus het thuis doen van de was via de wasmachine of het een paar dagen laten liggen op andere wasservice winkels.

 

En als je in een flat woont of in een kleine ruimte (lees: nergens om je natte kleren op te hangen), maakt dit het een no-brainer.

 

De lange rij klanten in de winkel die ik elk weekend bezoek, bewijst dat er veel vraag is naar dit soort service.

 

Zweminstructeur

Dit is een andere manier om te verdienen met een vaardigheid die je al hebt. En met de zomer voor de deur, verwacht een sterke toename van de vraag als mensen massaal naar de zwembaden en stranden gaan.

 

Yoga-instructeur

De voordelen van Yoga voor iemands gezondheid zijn onmiskenbaar. En met de huidige hyperdrukke beroepsbevolking zoeken meer mensen het kalmerende effect van Yoga voor hun gerafelde zenuwen en vermoeide lichaam.

 

Diensten voor massage aan huis

Er gaat niets boven een ontspannende massage na een week van overwerk en deadlines. Maar wat kan het nog beter maken? Simpel: Pak gewoon je telefoon en boek een massagesessie aan huis.

 

Je hoeft je niet voor te bereiden en het verkeer te trotseren, je bespaart tijd en energie. Dit zijn de belangrijkste trekpleisters van massages aan huis, en dankzij deze zul je nooit zonder potentiële klanten komen te zitten.

 

Persoonlijke Shopper

Ik heb een aantal online diensten gezien die specifieke taken doen, zoals iemand sturen om je boodschappen te doen. Net als dat, kan betaald krijgen om te winkelen en spullen te kopen een interessante en leuke ervaring zijn.

 

Als personal shopper word je gevraagd om specifieke dingen te zoeken en te kopen, dus het helpt als je al de weg weet in winkelcentra en waar je spullen kunt kopen.

 

Dansinstructeur

Dansen kent geen grenzen als het op leeftijd aankomt. Ik heb kinderen van 5 jaar oud zien dansen in dansstudio’s om zich voor te bereiden op wedstrijden en evenementen.

 

Tieners en jonge volwassenen komen naar deze studio’s om de technieken te leren en hun vak te verbeteren. Zelfs onze Tita’s en Lola’s brengen af en toe een bezoek aan een “D.I” voor een serieuze old-school danssessie.

 

Dagopvang

Als vader van een 3-jarige is het van essentieel belang dat hij een veilige plek heeft om te leren en met andere kinderen om te gaan.

 

De jonge ouders van vandaag werken allebei voltijds om aan de eisen van de steeds stijgende kosten van levensonderhoud te voldoen, en het hebben van opgeleide professionals om op hun kinderen te passen is een grote hulp om ervoor te zorgen dat ze op het juiste spoor zitten.

 

Persoonlijke conciërge en boodschappendienst

Aanbieden om voor iemands persoonlijke taken en boodschappen de juiste persoon te zijn is een andere manier om extra geld te verdienen. Je moet duidelijk zijn en richtlijnen geven over de aard van de taken die kunnen worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat jij en je klant op dezelfde golflengte zitten.

 

Huis & Huisdier Zitten

Moet je weg voor een belangrijke zakenbijeenkomst? Heeft u niemand om op uw huisdier te passen terwijl u weg bent? Door huis- en dieroppas aan te bieden, kunt u uw klanten helpen deze zorgen weg te nemen en tegelijkertijd betaald te krijgen.

 

Autowasbedrijf

Met de stijging van het aantal autobezitters in de afgelopen jaren, maken meer en meer Filippino’s gebruik van car wash diensten. En je hoeft niet eens een winkel op te zetten als je vanaf nul begint met geen kapitaal.

 

Hier is een idee: Wees uniek (en vindingrijk) – bied aan om in plaats daarvan naar hun huis te komen om de auto te wassen – een service aan huis.

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/waarde-auto-gratis/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/