Adikit
Image default
Shopping

Online winkelen mag dan wel handig zijn, het heeft nog geen grip op traditionele shopper

Er is een groot aantal kopers dat nog steeds zweert bij de efficiëntie en het comfort van de conventionele manier om producten te kopen. Zij behoren tot het ras dat alleen kan kopen nadat zij zich vertrouwd hebben gemaakt met de producten. Zulke kopers zullen niet kopen of geen cent uitgeven tenzij ze het product dat ze willen hebben kunnen aanraken, voelen en ervaren.

Daarom slaagt online winkelen voor verzorgingsproducten of gezondheidsproducten er niet in hun verbeelding te prikkelen omdat het echte plezier van winkelen er lijkt te ontbreken. Zulke mensen voelen zich op hun gemak als old-timers omdat het hen troost.

Shoppers zijn echter niet in de stemming om kansen en vooruitzichten te laten liggen die zo’n grote markt van traditionalisten kan bieden.

Daarom gaan ze op zoek naar mogelijkheden om de betekenis en de manieren van winkelen te herdefiniëren en zo meer mensen onder de paraplu te brengen. Daarom is retail shopping de laatste jaren in opmars, omdat het de voordelen van zowel online als offline winkelen combineert. Hierbij kunnen shoppers producten vinden op de website, deze evalueren en vervolgens alleen kopen in de winkel bij hen in de buurt. Dit is hoe de echte vreugde van het winkelen wordt geleverd aan die klanten die nog niet op internet winkelen.

Meer nog, winkelen in de detailhandel is zeer handig en biedt een meerwaarde

Omdat het de risico’s minimaliseert dat verkeerde producten worden geleverd of producten die niet overeenstemmen met de specificaties van de klant. Iedereen kan op het web producten zoeken en in plaats van een bestelling te plaatsen, een winkel in de buurt bezoeken en met gemak kopen. Het online gedeelte is uiteraard de mogelijkheid om producten te zoeken en te vinden, ze te vergelijken, hun kenmerken te beoordelen en vervolgens de fysieke winkel in de buurt te bezoeken om de aankoop te laten doen. Dit soort regelingen mag dan wel niet het comfort en gemak hebben van online winkelen via een vergelijksite, maar het is op zijn minst verrijkend te noemen.

Bovendien is winkelen in de winkel perfect voor iedereen die producten pas wil kopen nadat hij ze echt heeft kunnen uitproberen.

Dit voordeel is niet beschikbaar bij online winkelen en daarom slaagt het er niet in de harten en geesten te winnen van degenen die nog steeds de conventionele manier gebruiken. Klanten zullen ook de mogelijkheid hebben om online te kiezen en offline te winkelen, want dit is een nieuwe dimensie van winkelen en het is zeker heel voordelig. U kunt bladeren door producten en categorieën recht van het comfort van uw huis en dan venture out naar de nabijgelegen winkel om ze te kopen.

https://www.iiav.nl/overig/