Adikit
Image default
Offers

Redenen om voor een houten vloer te kiezen

Nieuwe vloer kopen? Kies dan voor een prachtig laminaat

Bij het kiezen en uitzoeken van een nieuwe vloer kom je er vast en zeker al snel achter dat er uiteenlopende mogelijkheden zijn. Een van de meeste populaire keuzes is laminaat. Op zich best logisch, want er zijn allerlei soorten te vinden. Ook het monteren van laminaat is een fluitje van een cent. Tegenwoordig zijn er diverse opties zoals een visgraat laminaat of een eenvoudig klik laminaat. In deze blog gaan wij dieper in op de voordelen van een vloer met laminaat.

Een breed kleurenpalet

Laminaat is in allerlei variaties verkrijgbaar. Voor een robuuste uitstraling is antraciet een geschikte kleur, die bovendien veelzijdig combineerbaar is met een andere mooie accentkleur. Een lichte tint zoals beige, wit of crème past bij vrijwel alle soorten meubilair en woonstijlen. Bovendien brengt het meer licht in de ruimte waardoor het optisch groter oogt. Er is dus genoeg keuze, zodat er altijd een variant is die binnen jouw smaak valt.

Diverse uitvoeringen

Als je voor een laminaat vloer kiest is het vooraf belangrijk om te bepalen hoe breed de laminaatplanken moeten zijn. Er zijn natuurlijk verschillende soorten verkrijgbaar zodat er altijd iets tussen zit dat bij je past. Of je nu kiest voor smalle of brede planken of een hoogglans laminaat. Bij Bebo Parket is van alles te vinden!

Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Laminaat behoort tot een van de meest voordelige materiaalsoorten die je voor een vloer kunt kiezen. Uiteraard zijn er wel verschillen, maar in vergelijking tot tegels of echt hout ben je niet duur uit. Ook al kost een laminaatvloer weinig, wil dat nog niet zeggen dat de kwaliteit daarom minder goed is. Door de technologische ontwikkelingen op printgebied is er weinig tot geen verschil met echt hout te zien.

Laminaat kopen?

Wil je graag meer te weten komen over laminaatvloeren? Bij Bebo Parket kun je je uitgebreid laten adviseren door de deskundige medewerkers. Bovendien ben je verzekerd van de laagste prijsgarantie, doordat het laminaat in eigen beheer geproduceerd wordt. Daardoor houdt Bebo Parket de prijzen altijd laag. Mocht je meer te weten komen over de laminaatvloeren en andere materialen binnen het uiteenlopende assortiment? Neem dan gerust even contact op met de klantenservice.https://www.beboparket.nl/