Adikit
Image default
Home and Garden

Rolgordijnen en jaloezieën bestel je eenvoudig online

Er zijn verschillende soorten rolgordijnen verkrijgbaar. Veruit het mooiste rolgordijn is het rolgordijn op maat. Deze rolgordijnen worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt. 

Verschillende soorten rolgordijnen

Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Om te beginnen is er het standaard rolgordijn. Hierbij is aan de bovenzijde de rol met stof zichtbaar. Dit rolgordijn wordt aan het plafond of tegen de muur of het kozijn bevestigd met een steun aan de zijkanten. Dit kan eventueel ook met een montageprofiel voor extra stevige montage.

Naast het standaard rolgordijn is er het rolgordijn met ronde of vierkante cassette. Hierbij zit de rol verstopt in de cassette die is uitgevoerd in wit, technisch zilver of zwart. Deze cassette geeft een luxe uitstraling aan het rolgordijn. Bij de cassette en het montageproiel kun je naast bediening met ketting ook kiezen voor elektrische bediening. Super handig, zo kun je vanuit je bed, de bank of zelfs vanaf een andere locatie je rolgordijn bedienen met je mobiele telefoon.

Jaloezieën in vele uitvoeringen

Ook horizontale jaloezieën zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Zo zijn er aluminium en houten jaloezieën in meerdere lamelbreedtes op maat te maken. Op dit moment zijn de bamboe jaloezieen razend populair. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met een lamelbreedte van 50 mm (vijf centimeter).

Aluminium jaloezieën zijn er in vijf lamelbreedtes. Heel breed, heel smal of iets er tussenin. De houten jaloezieën zijn er in twee lamelbreedtes. Bijna ieder raamtype laat zich bekleden met een jaloezie op maat. Zelfs voor ramen met een schuine zijde zijn er mooie maatwerk oplossingen.

Online bestellen van je raambekleding

Als je op zoek bent naar raamdecoratie van de beste kwaliteit, maar je niet te veel wil betalen, dan kom je al snel uit bij de webshop van Marasol. Marasol is een klein Brabants familiebedrijf dat is gespecialiseerd in de maatwerkproducten van het eveneens Brabantse VeranoⓇ. Marasol is opgericht door vader en dochter Martin en Anna. Bij Anna kun je terecht voor eerlijk en oprecht advies. Ze beantwoordt mails vaak al binnen een uur en neemt echt de tijd om je te voorzien van het beste advies.

Bij Marasol kun je gratis een aantal staaltjes van de verschillende oplossingen aanvragen. Deze worden binnen één a twee werkdagen naar je opgestuurd, waardoor je al snel kunt zien en voelen wat je besteld. 

Zelf opmeten

Je ramen kun je heel eenvoudig zelf opmeten. De duidelijke meetinstructies geven aan welke aftrek je moet toepassen en welke mogelijkheden er zijn. Als je er niet helemaal uitkomt of twijfelt wat de beste plek voor montage is, dan kijkt Anna graag met je mee naar de best passende oplossing. Als je een of meerdere foto’s mailt dan geeft ze op je foto’s aan waar je het beste kunt meten.

Raambekleding zelf monteren

Ook het ophangen van de rolgordijnen, jaloezieën, plissés of verticale lamellen is een koud kunstje als je de montagehandleidingen volgt. Vooral als je er even de tijd voor neemt en met zijn tweeën werkt is het zo gedaan.

 

https://marasol.nl/bamboe-jaloezieen/