Adikit
Image default
Architecture

Rvs finish van Van Geenen

 

Mooie glans

Het leesniveau dat ik vorig jaar heb gekozen is niveau één. Ik denk dat ik nu op leesniveau 2 zit, omdat ik vorig jaar “alle verplichte boeken Rvs finish op tijd uit had”. “Het boek moet niet te verwarrend zijn”, want ik lees vooral in het begin van de periode wanneer ik een boek moet lezen niet regelmatig. Dan wordt het verwarrend van wat er allemaal al gebeurt is in het verhaal.

De bereiding

Boeken lezen is nog steeds niet mijn favoriet, maar het plezier in lezen is beter geworden vorig schooljaar. Mijn Rvs finish niveau is gestegen doordat ik boeken voor de lijst moest gaan lezen, daardoor lees ik vaker en kom ik meer in het verhaal. Ook ben ik meer gaan zoeken naar boeken die mij interesseren. Zo heb ik gekeken naar boeken die over mijn hobby’s of andere interesse gebieden gaan. Het leukste boek die ik gelezen heb is De Zesde Mei van Tomas Ross. Ik vond het een Rvs finish mooi boek, omdat het gebaseerd is op een waargebeurd verhaal, je leest vanuit meerdere perspectieven zonder dat het ingewikkeld wordt en het was een spannend boek.

De moeite waard

Schuld van Walter van den Berg vond ik niet zo leuk. Ik had het gekozen, omdat het werd aangeprezen met het boek Rvs finish van de maand volgens DWDD. Dus ik had hoge verwachtingen, maar het boek viel eigenlijk best wel tegen, omdat er uit meerdere perspectieven werd verteld met allemaal losse verhalen. Het was in het begin al ingewikkeld en ik dacht dat het later duidelijker zou worden, maar dat werd het ook niet. Ik heb het boek wel uitgelezen, omdat ik geen zin had om aan een nieuw boek te Rvs finish beginnen. Mijn toekomstverwachting over het lezen van literatuur is niet echt positief, omdat het vorig jaar wel een van de minst interessantste onderdelen was die langskwamen. De toets beviel me wel, omdat het een leertoets was, maar wel saaie stof. Ik hoop dat het dit jaar beter wordt!

Conclusie

Loverboys van Helen Vreeswijk vond ik niet echt een vervelend boek om te lezen, maar is wel het minst leuke boek dat ik. In het begin van het boek begon het redelijk duidelijk, maar later werd het een heel ingewikkeld verhaal en was het niet.

http://vangeenen.nl/rvs-slijpen/