Adikit
Image default
Offers

Usenet voor alle nieuwsgierige onder ons

Ben je graag op de hoogte van alles en nog wat? De politiek in verschillende landen of je favoriete artiesten zijn dingen waar jij je mee bezig houdt. Herken jij jezelf in deze tekst? Dan moet jij je eens gaan onderdompelen in Usenet! Dit is een server die jou toegang geeft tot erg veel bestanden en informatie. Deze bestanden en informatie zijn niet op het internet te vinden. Usenet is te vergelijken met het bekende internet, maar dan met andere bestanden en informatie. Het grootste verschil tussen de twee is dat internet op een server draait dat toegankelijk is voor iedereen, erg toegankelijk dus. Bij Usenet is dit anders. Wil je namelijk gebruik maken van Usenet, dan moet je een van de Usenetproviders in de armen nemen om een abonnement af te sluiten waardoor je de software kunt installeren waarmee je gebruik kunt maken van Usenet. Meer weten? Wij vertellen je hier meer over de vele voordelen.

 

De voordelen

Wat is Usenet? In principe is het een grote verzameling van diverse fora. Ieder forum heeft een eigen onderwerp, discussie en bestanden daarom, is er erg veel informatie en bestanden te vinden en te downloaden op Usenet. Een ander groot voordeel van Usenet? Je download makkelijk en snel, films en series, compleet legaal! Dit merk je niet af aan de kwaliteit en je kunt dan de leukste films en series kijken zonder dat je een internetverbinding hebt. Ideaal voor onderweg of achter in de tuin waar je zulk slecht bereik hebt. Je kan vanaf dat je gebruik maakt van Usenet, overal lekker je gang gaan. Films en series kijken waar en wanneer jij wilt. Dat is pas online vrijheid!

 

Usenetpakketten 

Er zijn verschillende partijen waar je terecht kunt voor het afsluiten van een Usenetabonnement. Wij bevelen hier ViperNews voor aan. Waarom? Zij bieden diensten van hoge kwaliteit aan en diverse Usenetpakketten. Deze partij hecht waarde aan jouw privacy en veiligheid. Daarom bieden zij een gratis, beveiligde SSL en TLS codering aan bij elk van hun pakketten. Bekijk hun website voor meer informatie. Voor advies kan je ze ook altijd bellen, ze zullen al je vragen beantwoorden. 

 

https://www.vipernews.com/nl/