Adikit
Image default
Business

Verschillende soorten kauwgom die jij moet proberen!

Wie heeft als kind geen wedstrijd gedaan wie de grootste bellen kon blazen met kauwgom? Er zijn kauwgom merken waar je ontzettend grote bellen mee kunt blazen, maar er zijn ook kauwgom soorten die vooral focussen op een frisse adem. Naar welke soort je ook op zoek bent, wij weten waar jij gegarandeerd slaagt voor kauwgom. Lees snel verder!

Welke kauwgom heeft jouw voorkeur?

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten kauwgom. Op de website van CandyOnline vind je heel veel diverse soorten kauwgom in het assortiment. Een kauwgom merk dat hier niet in kon ontbreken is Bubblicious. Deze kauwgom zit niet alleen boordevol smaak, je blaast er ook gigantische bellen mee. De bekendste Bubblicious smaak is aardbei, in de supermarkt zie je deze variant vaak bij de kassa liggen. Maar wist je dat er ook andere heerlijke smaken zijn? Wij wel en dit laten we je graag mee maken. In het aanbod van CandyOnline vind je naast de aardbei variant ook de lekkere Bubblicious kauwgom met cola smaak. Een ander kauwgom merk dat je in het aanbod terug vindt, is Jawbreaker. Deze gigantische kauwgomballen zorgen voor een ware smaakexplosie en zijn verkrijgbaar in diverse smaken. Ga jij voor zuur of hou jij van een tropical smaak? Ook voor knetter kauwgom ben je bij CandyOnline aan het juiste adres. De kauwgom van Zeta Frizzy Pazzy knettert in je mond en is ideaal om uit te delen. Wanneer je op zoek bent naar kauwgom moet je dus ook zeker het aanbod van CandyOnline bekijken!

Frisse adem

Bij CandyOnline hebben ze niet alleen kauwgom met een heerlijke smaak, maar ook lekkere kauwgom dat zorgt voor een frisse adem kan niet ontbreken in het assortiment. Neem jij kauwgom als Mentos Breeze Peppermint en Trident Spearmint mee? Dan ben je de gehele dag door verzekerd van een heerlijke adem. Met de Wrigley’s Extra Long Lasting Flavor Peppermint hoef jij je geen zorgen te maken over de geur van je adem én deze kauwgom heeft een lang smaakbehoud.

Assortiment van CandyOnline

Kauwgom is niet de enige snoepsoort die je vindt bij CandyOnline. Kijk ook eens rond op de rest van de website. Heb je in jouw winkelmandje voor meer dan €100,00 aan producten? Dan kan je profiteren van een gratis verzending. Candyonline.nl bezorgt in Nederland en België jouw bestellingen rond. Mocht je liever achteraf willen betalen, dan is dat ook gewoon mogelijk. Op de website kun je ook nog een aantal blogs vinden waarin je meer informatie kan vinden. Bekijk dus nu het assortiment van Candyonline.nl en kies jouw favoriete snoep uit.

Vragen?

Wil je meer weten over de producten van CandyOnline? Bezoek dan allereerst even hun website. Hier word je verrast met een ruim assortiment met goed afgebeelde producten. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice tussen 09:30 uur en 16:30 uur. Dit kan via de e-mail, telefonisch, via de chat op de website of via Facebook. Meer weten over de trends en ontwikkelingen? Volg dan Candyonline.nl via Facebook of Instagram.

 

https://www.candyonline.nl/