Adikit
Image default
Wholesale

Voordelen Tempur schuimmatras

SLAAP EN GEZONDHEIDSVOORDELEN VAN TEMPUR MATRASSEN

Voor wie op zoek is naar het absolute maximum aan slaapcomfort, blijft een topkeuze op de huidige markt een Tempur matras. Gemaakt met een speciaal soort traagschuim die gevoelig zijn voor temperatuur en verschillende andere factoren, Tempur matrassen zijn ook veerkrachtiger en hebben de neiging om een beetje meer voorspelbaar dan uw standaard traagschuim formaten.

Hoewel Tempur matrassen een aantal duidelijke voordelen hebben als het gaat om slaapkwaliteit en comfort, staan ze er ook om bekend dat ze verschillende lichamelijke gezondheidsgebieden bevorderen. 

HULP BIJ HET INSLAPEN

Er zijn veel slapers die ‘s nachts moeite hebben om in slaap te vallen, en Tempur matrassen zijn vaak de perfecte oplossing. Een van hun belangrijkste kenmerken is de manier waarop ze de kracht en druk van het lichaam gelijkmatig absorberen wanneer u gaat liggen, waardoor u volledig kunt ontspannen doordat al uw spieren en gewrichten zich tegelijkertijd kunnen ontspannen.

Bovendien staan Tempur matrassen erom bekend dat ze de druk effectiever verlichten dan andere vergelijkbare modellen op de markt. Ze staan er ook om bekend dat ze hun vorm en structuur langer behouden, wat betekent dat u er dag in dag uit van profiteert. 

HULP OM IN SLAAP TE BLIJVEN

Voor mensen die goed in slaap kunnen vallen maar vaak moeite hebben om in een diepe, gezonde slaap te blijven, zijn Tempur matrassen ook voordelig. Ze zijn zo ontworpen dat ze u helpen uw bewegingen en verschuivingen tijdens de slaap tot een minimum te beperken, zodat u langer in een diepere slaap blijft.

Voor diegenen die met een partner in bed slapen, reiken de voordelen nog verder. Tempur matrassen absorberen energie en isoleren bewegingen aan de ene of de andere kant van het bed, waardoor bewegingsoverdracht tussen mensen die op dezelfde matras slapen wordt beperkt.

SLAAPTEMPERATUUR EN COMFORT

Ten slotte is het Tempur materiaal, in tegenstelling tot andere vormen van traagschuim, temperatuurgevoelig. Dit betekent dat het zich aanpast aan het lichaam terwijl u slaapt, waardoor het in het optimale koelbereik blijft voor een ideale slaap. Meer mensen die moeite hebben met slapen hebben dat om temperatuur-gerelateerde redenen dan u zich wellicht realiseert, maar deze gepatenteerde koeltechnologie zorgt ervoor dat deze zorg tot het verleden behoort – zelfs in huizen waar er temperatuurproblemen zijn en de kamer ‘s nachts vaak te warm wordt. Behalve traagschuim zijn er ook koudschuim matras van Tempur.

De voordelen van traagschuim matrassen

Matrassen met traagschuim verminderen drukpunten en passen zich aan het lichaam aan op een manier die veren gewoon niet kunnen. Minder druk op uw lichaam zorgt voor een betere bloedcirculatie en een betere slaap. Traagschuim matrassen bevorderen ook een gezondere slaapomgeving omdat ze van nature anti-stofmijt en anti-microbieel zijn. Dit is een geweldige eigenschap voor mensen met astma of allergieën. Met een matras van traagschuim kunt u zich ‘s nachts omdraaien zonder de slaap van uw partner te onderbreken, omdat het schuim de bewegingen niet doorgeeft.

1. Ware aanpassing aan het lichaam

Traagschuim matras vormt zich actief naar uw lichaam als reactie op warmte en druk, wat betekent dat ze het lichaamsgewicht gelijkmatig kunnen verdelen en terugkeren naar hun oorspronkelijke vorm zodra de druk wordt weggenomen. Onze klanten zeggen vaak dat ze het gevoel hebben dat ze in de matras smelten.

2. Temperatuur-gecontroleerde ondersteuning

Vroeger was het een punt van zorg dat traagschuimmatrassen warmte absorbeerden en vasthielden, waardoor sommigen het ‘s nachts onaangenaam warm kregen. Moderne traagschuim matrassen zijn echter ontworpen met koelingsfuncties en geavanceerde temperatuurregulerende functies die u kunnen helpen dieper en koeler te slapen.

3. Pijnverlichtend comfort

Traagschuim matrassen bieden gezondheidsvoordelen door pijn, lichaamspijn en spierpijn te verlichten en uw lichaam te helpen sneller te herstellen van blessures. Het materiaal verplaatst namelijk de druk van pijnpunten door uw hele lichaam. Hoe doet het dat? Pijnplekken hebben een iets hogere temperatuur dan de rest van het lichaam en traagschuim is zo ontworpen dat het zachter wordt als het warmer wordt en zich naar het lichaam vormt door de druk op de plek toe te voegen of te verminderen.

4. Allergievriendelijk

Volgens Environment, Health, and Safety Online bevat een doorsnee matras na een paar jaar tussen de 100.000 en 10 miljoen huisstofmijten. Traagschuim matrassen zijn echter gemaakt van polyurethaanschuim, een verzameling vezels die voorkomt dat allergie-veroorzakende stofmijten zich ophopen in het bed. In tegenstelling tot standaardmatrassen voorkomt de dichte samenstelling van traagschuim actief dat allergenen zich na verloop van tijd ophopen.

5. Weerstand tegen bewegingsoverdracht

Een van de beste keuzes voor koppels, traagschuim matrassen dragen geen beweging over en verminderen verstoringen wanneer een partner beweegt in bed. Wanneer uw partner ligt te woelen en te draaien, voelt u dat nauwelijks dankzij de schokabsorptie van het traagschuim.

Hoewel de slaapbehoeften en voorkeuren variëren, bieden traagschuim bedden een slim alternatief voor een standaard matras. Natuurlijke pijnverlichting, vormende ondersteuning en minimale bewegingsoverdracht. U vindt het allemaal in traagschuim.

Tempur

https://roosendaal.nieuws.nl/nieuws/74340/hoe-kies-je-het-beste-matras/