Adikit
Image default
Food and Drink

Waarom je thee moet drinken

Veel koffiedrinkers zweren bij koffie en slaan thee pertinent af maar misschien bedenken ze zich bij Healthy tea. Dit komt vaak omdat mensen het al jaren niet meer gedronken hebben. Ze kunnen zich alleen nog de saaie smaken zoals groene en zwarte thee herinneren. Toch is thee zeker de moeite waard om opnieuw te proberen. Het zal je niet teleurstellen. Thee is tegenwoordig niet alleen lekker en uniek het is ook erg gezond, en dat allemaal zonder calorieën. Waar je bij koffie zowel op je lijn als de cafeïne moet letten, heb je bij thee nergens last van. Je kan de hele dag op het kantoor thee drinken. Er zijn tegenwoordig zelfs cold tea’s, nee geen ijs thee, maar thee voor koud water. Begin vandaag nog mer Healthy Tea voor jouw gezondheid.

Wat voor theeën zijn er?

Het aanbod aan theeën is enorm maar grofweg kunnen we drie soorten onderscheiden. Het grote onderscheid bestaat uit: zwarte thee, kruidenthee en groene thee. Maar binnen deze categorieën bestaan duizenden combinaties. Thee is tegenwoordig meer dan een zakje dat je in de winkel koopt, maar ook in de supermarkt heb je tegenwoordig een breed aanbod. De lekkerste theeën, zijn in de winkel samengesteld en bestaan uit meerdere kruiden en ingredienten. Deze thee drink je door een theelepel je een zeefje te doen en zo de thee te laten trekken. Er zijn ook vele theeën met een gezondheidsdoel. Denk aan kruiden thee waar je beter van slaapt of rustig van wordt. Deze theeën zijn niet alleen goed voor je maar ook lekker.

De voordelen van thee drinken

Het grootste voordeel van thee drinken is, dat het heel lekker is. Er zijn veel smaken dus voor iedereen is er iets te vinden. Thee is ook veel gezonder dan andere dranken zoals koffie. Sommige theeën hebben een klein beetje cafeïne inzicht, wanneer je voor deze theeën kiest krijg je meer energie, een makkelijke en gezonde manier.